Wij zijn Zwiers Wonen, woninginrichter met passie voor elk interieur of je nu nieuwe gordijnen zoekt of toe bent aan een nieuwe vloer.

Wij luisteren naar je wensen en situatie zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk advies en denken aan dingen waar je zelf niet aan gedacht hebt.

Wanneer je bij ons een keuze hebt gemaakt dan is het wel zo fijn dat iets ook echt goed is.
Daarom werken we alleen met merken waarvan wij vinden dat dit de beste merken zijn en waar we achter staan.

Eigenlijk is alles maatwerk. Daarom komen we alles zelf opmeten en kunnen we zien in welke situatie een product komt te hangen of te liggen en kunnen hier duidelijk advies over geven, waardoor ons vakmanschap zich vanzelf weer onderscheid. Je hoeft natuurlijk niet zelf de producten op te hangen of te leggen dat doen wij ook voor je.

Zwiers Wonen is een bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar bezig houdt met woningstoffering.
Met oog voor detail en liefde voor het vak hebben wij de winkel in de Hoofdstraat in Zuidwolde (Dr.)
Hier staat niet alleen een uitgebreid assortiment van al onze producten maar ook accessoires die uw interieur helemaal afmaken.

Interieurstylist inhuren

Lukt het maar niet om de juiste inrichting of unieke combinatie van meubels, accessoires en of raambekleding te vinden die jouw huis tot een sfeervol geheel kunnen maken waarin jij je prettig voelt en gezellig is? Wil je na de verbouwing optimaal gebruik maken van de nieuwe ruimte? Ga je verhuizen of zelf een huis bouwen, maar twijfel je over de indeling? Onze ervaring en kennis van de collecties van onze merken zorgen ervoor dat wij jou kunnen helpen met het creëren van een bij jou passend interieur.

Persoonlijk advies

Onze interieurstylist heeft haar eigen verfrissende ideeën. De adviezen in onze winkel zijn uiteraard geheel vrijblijvend. Om jou een persoonlijk interieuradvies op maat te bieden, kan je contact opnemen met Sabine Woonadvies.


Interieuradvies aan huis

Wil je graag dat zij bij je langs komt om de sfeer te proeven en stylingstips bespreken? Zet dan de koffie maar vast klaar! Samen met Zwiers Wonen medewerkster Sabine brainstorm jij alle wensen voor jouw ruimte bij elkaar. Op basis van al jouw antwoorden werkt Sabine een voorstel voor je uit welke na afloop eventueel nog bij te stellen is met extra of andere wensen.

Prijs advies: wij rekenen een uurtarief van € 50,00 incl. BTW en reiskosten*